پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه می شود.
در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش های برنج مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.
در اینجا 8 فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.
1. با مواد مغذی پر شده است
پاپریکا با ریز مغذی ها و ترکیبات مفید بسته بندی شده است و 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم) (1) آن را تأمین می کند:
کالری: 19
پروتئین: کمتر از 1 گرم
چربی: کمتر از 1 گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین A: 19٪ از ارزش روزانه (DV)
ویتامین E: 13٪ از DV
ویتامین B6: 9٪ از DV
آهن: 8٪ DV
نکته قابل توجه ، این مقدار کم تقریباً 20٪ از نیاز روزانه ویتامین A شما را به همراه دارد.
این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان است ، که با آسیب سلولی ناشی از مولکولهای واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.
درباره این سایت