فواید و خواص ادویه پاپریکا

 


پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه می شود.

در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش های برنج مورد استفاده قرار می گیرد.

این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.

در اینجا 8 فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.

1. با مواد مغذی پر شده است
پاپریکا با ریز مغذی ها و ترکیبات مفید بسته بندی شده است و 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم) (1) آن را تأمین می کند:

کالری: 19
پروتئین: کمتر از 1 گرم
چربی: کمتر از 1 گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین A: 19٪ از ارزش روزانه (DV)
ویتامین E: 13٪ از DV
ویتامین B6: 9٪ از DV
آهن: 8٪ DV
نکته قابل توجه ، این مقدار کم تقریباً 20٪ از نیاز روزانه ویتامین A شما را به همراه دارد.

این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان است ، که با آسیب سلولی ناشی از مولکولهای واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Paul شروع زندگی نو در ایران هنرستان دخترانه پروین اعتصامی سورشجان خبرگزاري شيميايي Shelby آرمان Marisa بیمه پاسارگاد نمایندگی مجید باقر زاده چاه نامه - سید تقی سیدی